Betalingen

iDEAL
Je bestellingen betalen bij Strassketting gaat veilig en makkelijk met iDEAL. Op deze manier heb jij zelf controle en overzicht. Dit betalingssysteem wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken. Het loopt via je eigen bank en is net zo vertrouwd als jouw eigen privé internetbankieren.
Hoe werkt het; Plaats je bestelling in je mandje en klik op afrekenen. Vul vervolgens je adresgegevens in en maak een betalingskeuze. Kies je voor iDEAL dan kom je in een eenvoudige betalingsprocedure. Volg de stappen die worden aangegeven om de betaling te voltooien. 

Is je betaling afgerond, dan wordt de bestelling verwerkt. Wanneer de bestelling op voorraad is dan wordt deze meestal nog dezelfde dag verstuurd. Betreft het maatwerk dan wordt de bestelling na de iDEAL betaling direct in productie genomen.

Billink
Strassketting biedt de mogelijkheid om achteraf te betalen. Dit loopt via Billink. Heb jij voor deze optie gekozen, dan ontvangt je een digitale acceptgiro van Billink in je e-mail. Is het de eerste keer dat je gebruik maakt van Billink, dan geldt er mogelijk een limiet van € 100,00. Heb je al vaker gebruik gemaakt van Billink, dan is het limiet € 200,00.

Ter goedkeuring van je verzoek om te kunnen betalen met een digitale acceptgiro, voert Billink gegevenscontroles uit. Billink hanteert hiervoor een strikt privacy beleid, zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht je verzoek tot betaling met een acceptgiro onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan is er altijd een mogelijkheid om via een andere betaalmethode te betalen. Heb je vragen, neem dan contact op met Billink of kijk voor meer informatie op www.billink.nl


AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor Strassketting het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij [webshop url]achteraf betalen tot een bedrag van € [1e bedrag] als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € [2e bedrag]. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 


Bankoverschrijving
Vind jij het prettiger om te betalen via een bankoverschrijving? Dan is dat geen probleem. Nadat je bestelling is geplaatst ontvang je een e-mail met daarin de gegevens. Je kunt dan het geld overschrijven naar de betreffende rekening. Zodra wij de betaling hebben ontvangen sturen wij jou een e-mail bevestiging en wordt je bestelling in behandeling genomen.

SprayPay
Met SprayPay betaal je je bestelling vanaf €250 tot €2500 in 12 termijnen! Komt een aankoop net even niet uit dan kan dit zeker uitkomst bieden. Bij SprayPay weet je direct of je in aanmerking komt of niet. SprayPay stelt jou een aantal vragen over jouw financiële situatie. De combinatie van jouw antwoorden en een toetsing bij onder andere het BKR bepalen of het verantwoord is om gespreid te gaan betalen. 

SprayPay heeft  van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) toestemming verkregen onder het vergunningsnummer 12045002 om kredieten te mogen verlenen. ZIj maken als eerste serviceprovider gespreid betalen mogelijk zonder dat hier documenten en lange aanvraagtijden aan te pas komen. SprayPay is de handelsnaam van Webfin Leningen BV. Wij zijn als jong, onafhankelijke Nederlandse betaalmethode onderdeel van Webfin Holding BV.
Voor meer informatie verwijzen wij je door naar SprayPay


SprayPay: Hoe werkt het?

 

Online winkelen
Kies in de webshop het artikel dat je wil hebben

Betaal in termijnen
Ga op de betaalpagina naar SprayPay – Gespreid betalen

SprayPay Proces stap 3

Afrekenen
SprayPay betaalt het artikel waarna jij ons in termijnen terugbetaalt

Terugbetalen
Na 30 dagen incasseren wij het eerste maandbedrag via automatische incasso

Betaling afgerond
Alle termijnen betaalt en er staat geen bedrag meer open? Steun een Goed doel!